Voor bronnen, putten en tanks

Voor bronnen, putten en tanks

Camera t.b.v. waterbronnen, putten en opslagtanks

Het bron-inspectiesysteem van Laval, type R-Cam1000, leent zich uitstekend voor het inspecteren van waterbronnen en verticale leidingen. De inspectiecamera die voorzien is van een neer- en een zijwaartse kleuren camera met heldere LED-verlichting, is geschikt voor waterdieptes van 300m. Doordat de zijwaartse camera bestuurbaar is kan de conditie van de waterbron en filters snel en doeltreffend bepaald worden.
Het bron-inspectiesysteem is zeer mobiel een ook geschikt voor locaties die niet toegankelijk zijn voor auto’s.

Met behulp van het Quickview camerasysteem kunnen putten en rechte leidingen snel worden geïnspecteerd. De kleuren camera met zoomlens is voorzien van een waterdichte behuizing met verlichting, vest met accu en telescoopstok.

Het SnakeEye III systeem bestaat uit een kleuren camera aan een kunststof stok. Doordat de camera gemonteerd is op het beweegbare einde kan men snel en gemakkelijk inspecties uitvoeren op posities waar men lastig bij kan. Indien gewenst wordt het systeem geleverd met een telescopisch stok zodat ook op hoogte (of diepte) een inspectie kan worden uitgevoerd. Met behulp van het monitor/opname systeem kunnen beelden worden weergegeven of opgenomen.

Laval R-CAM 1000 TLE

Inspectiecamera voor waterbronnen vanaf diameter 60mm tot een diepte van 300m

QuickView

Zoomcamera op telescoopstang voor inspectie van hoofdriolen, putten, vaten en tanks

SnakeEye III

Inspectiecamera op stang met beweegbare 28mm camerakop en digitale beeldopslag op geheugenkaart