camera-inspectiesystemen vervolg...

Wij verhuren camera-inspectiesystemen voor inspectie van leidingen met een diameter vanaf 16mm.

Met een camera-inspectiesystemen zoals een rijdende camera of robotcamera kan men leidingen inspecteren tot een lengte van wel 600 meter.
Met behulp van  specifieke camera-inspectiesystemen zoals de explosieveilige systemen P571 en P374 zijn ook leidingen in ATEX Ex- of Eex voor Zone 1 en Zone 0, veilig te inspecteren.

Voor de inspectie van waterbronnen en verticale leidingen verhuren wij het bron-inspectiesysteem van Laval. Door middel van een bron-inspectie met behulp van het R-cam 1000 bron-inspectiesysteem kan de conditie van de waterbron en filters snel en doeltreffend bepaald worden.

Met een zoomcamera of putcamera op een telescoopstang, zoals de QuickView, kan tegen lage kosten snel en efficiënt put-inspectie onderzoek worden gedaan van een grote pijpleiding, hoofdriool of rioolput.

Wij verhuren ook het SnakeEye systeem at bestaat uit een kleine camera op een stok met een beweegbaar uiteinde. Een veelzijdig instrument wat veel wordt verhuurd voor visuele inspectie op afstand.

Tevens verhuren wij nuttige accessoires voor onze camera-inspectiesystemen zoals een lokalisatiesysteem en monitor/opname systemen.

This is Sliced Diazo Plone Theme